Η Καρδία Των Χριστουγέννων Χτυπά Στον Δήμο Κηφισιάς!

Η Καρδία Των Χριστουγέννων Χτυπά Στον Δήμο Κηφισιάς!

Η Καρδία Των Χριστουγέννων Χτυπά Στον Δήμο Κηφισιάς

 

Ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, δωρεάν συναυλίες και live μαγικά χώρια και αλλά πολλά αποδεικνύουν περίτρανα ότι Η Καρδία Των Χριστουγέννων Χτυπά Στον Δήμο Κηφισιάς .

Νέα Ερυθραία, Κηφισιά και Εκάλη έχουν βάλει τα καλά τους, και είναι έτοιμες να υποδεχτούν την Πρωτοχρονιά με παιχνίδια και βόλτες, συνοδεία ζεστούς καφέδες και γεύσεις για όλα τα γούστα.

 

Η Καρδία Των Χριστουγέννων Χτυπά Στον Δήμο Κηφισιάς

 

Η εφαρμογή Kiffisia App by Phileas Guides (iOS & androidσε προσκαλεί σε μία γιορτινή περιήγηση στον Δήμο Κηφισιάς, δίνοντας λόγους για να περάσεις την πρωτοχρονιά στην Αθήνα.

#1 Το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο του Φρόλι
Έως τις 6 Ιανουαρίου το Άλσος της Κηφισιάς φιλοξενεί το Πάρκο του Φρόλι, μια εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα με δρώμενα για όλη την οικογένεια. Το χωρίο της Σοκολάτας, Το Σπίτι του Άγιου Βασίλη, το Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης κ.α. κάνουν την μάθηση παιχνίδι, θυμίζοντας σε μικρούς και μεγάλους το νόημα της αγάπης και την έμπρακτης αλληλεγγύης.

 

Η Καρδία Των Χριστουγέννων Χτυπά Στον Δήμο Κηφισιάς

 

#2 Πολιτιστικές δράσεις
Παιδικές παραστάσεις, εορταστικές καταστάσεις, live performances με rock, jazz και soul στοιχεία κατακλύζουν κάθε γωνιά του Δήμου Κηφισιάς. Οι εορταστικές εκδώσεις συνδυάζουν μουσική , θέατρο και χορό, προσφέροντας λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων σε μικρούς και μεγάλους.

#3 Βολτες
Οικογενειακές ή παρεϊστικες, για shopping ή καφέ, οι βόλτες στην Κηφισιά και τη Νέα Ερυθραία έχουν άλλη όψη. Η βλάστηση, τα παρτέρια και η εντυπωσιακή διακόσμηση τάσσονται υπέρ της βόλτας στα βόρεια προάστια, ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Αφού χαζέψεις τις στολισμένες βιτρίνες της Κασσαβέτη, της Λεβίδου και της Χαριλάου Τρικούπη (με όποια σειρά προτιμάς) κάνε στάση για καφέ και γλυκό. Οι προτάσεις είναι κάθε άλλο παρά λίγες!

 

Η Καρδία Των Χριστουγέννων Χτυπά Στον Δήμο Κηφισιάς

 

#4 Γευστικές στάσεις
Από μπερκεράδικα και fast food στέκια έως ιταλικές τραττορίες και πολυτελή ρεστοράν, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη αποτελούν all day επιλογές για φαγητό που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις. Εντυπωσιακοί χώροι με γιορτινή ατμόσφαιρα και δυνατές γευστικές απολαύσεις σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις. Τσέκαρε τα νέα στέκια και τα διαχρονικά must και βαθμολόγησε τις αγαπημένες σου διευθύνσεις στην εφαρμογή Kiffisia App by Phileas Guides (iOS & android).

#5 Σημεία ενδιαφέροντος
Ιστορία και τέχνη συναντιούνται σε ένα δήμο που παρουσιάζει ιδιαίτερο πολιτιστικό ενδιαφέρον. Πληθώρα μουσείων (Μουσείο Γουλανδρή,  Μπενάκη, Λαογραφικό κ.α.), η Πινακοθήκη Κουβουτσάκη και το Σκιρώνειο Κέντρο Κηφισιάς προάγουν και καλλιεργούν τις τέχνες και την αισθητική με εκθέσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και δωρεάν ξεναγήσεις για όλες τις ηλικίες. Αξίζει να ξεκλέψεις λίγο χρόνο από τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια για να επισκεφτείς κάποιον από τους χώρους.

#6 Νυχτερινή διασκέδαση
Εορταστικά cocktails, παρεϊστικη ατμόσφαιρα και party μέχρι τις πρωινές ώρες. Δε είναι τυχαίο που η περιοχή Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας έχει εξελιχθεί σε top προορισμό διασκέδασης. Αμέτρητα μπαράκια στην καρδιά της Κηφισιάς και της ‘νησιωτικής’ πιάτσας της Νέας Ερυθραίας σε καλούν να χορέψεις σε ρυθμούς Χριστουγέννων μέχρι τελικής πτώσης!

Είτε είσαι κάτοικος του Δήμου Κηφισιάς είτε όχι, κατέβασε την εφαρμογή Kiffisia App by Phileas Guides (iOS & android), ανακάλυψε τα must-see και τα best of στέκια της και οργάνωσε την γιορτινή σου απόδραση στα βόρεια!

Η Καρδία Των Χριστουγέννων Χτυπά Στον Δήμο Κηφισιάς